Zonnepanelen en thuisbatterijen

ZONNEPANELEN

Onzekere prijzen voor stookolie, gas en elektriciteit vormen een bedreiging voor uw budget. Een installatie op zonnepanelen biedt U hierop een oplossing. Na de analyse van uw verbruik en wensen stellen wij u een gepaste installatie voor. Decancq Group werkt uitsluitend met kwaliteitsvolle zonnepanelen, want enkel een degelijk fotovoltaïsch systeem garandeert uw gebruikerscomfort en de hoogste opbrengst, ook op lange termijn. Als gecertificeerd installateur RESCert bieden wij U een professionele plaatsing.

 

THUISBATTERIJ

Als U overdag buitenshuis werkt, dan gebruikt U uw zonne-energie niet optimaal. Overdag produceert uw zonnepaneel installatie veel elektriciteit, maar het is vooral 's ochtends en 's avonds dat U veel elektriciteit gebruikt. Met een thuisbatterij slaat U het stroomoverschot van de zelf geproduceerde energie op om de avond en nacht te overbruggen. Met een thuisbatterij ben je minder afhankelijk van het net.

Naast het beheer en onderhoud van uw project kunnen we een waaier van diensten aanbieden, zoals 24/7 standby service.

Voor uw project kunnen wij in samenspraak een lichtplan opstellen. Voor zowel de binnen- als buitenverlichting kunnen wij u een mooi gamma voorstellen in verschillende materialen, designs en prijsklassen. Onze techniekers beheersen alle verlichtingstechnologieën tot in de puntjes en staan in voor een naadloze installatie

Decancq Group ontwerpt, produceert en installeert elektrische schakel- & verdeelborden voor industriële toepassingen. Onze gespecialiseerde technici staan in voor de productie in onze goed uitgeruste werkplaats. Alle borden onderwerpen wij aan strenge testprocedures om de vereiste kwaliteit te waarborgen.

Vraag of samenwerking?