Middenspanningsborden & hoogspanning

De veiligheid en betrouwbaarheid van uw hoogspanningscabine is essentieel voor de continuiteit van uw bedrijf. Decancq group is gespecialiseerd in middenspanningsinstallaties van 3 tot 24 kV, voor zowel vrijstaande als inpandige cabines. Wij ontwerpen cabines op maat, in functie van de specifieke bedrijfsomstandigheden en zorgen vervolgens voor een professionele plaatsing.

U kan bij ons terecht voor de plaatsing van compleet ingerichte middenspanningscabines alsook voor de periodieke controle, onderhoud en het reinigen van de hoogspanningscabine en cellen.

Naast het beheer en onderhoud van uw project kunnen we een waaier van diensten aanbieden, zoals 24/7 standby service.

Voor uw project kunnen wij in samenspraak een lichtplan opstellen. Voor zowel de binnen- als buitenverlichting kunnen wij u een mooi gamma voorstellen in verschillende materialen, designs en prijsklassen. Onze techniekers beheersen alle verlichtingstechnologieën tot in de puntjes en staan in voor een naadloze installatie

Decancq Group ontwerpt, produceert en installeert elektrische schakel- & verdeelborden voor industriële toepassingen. Onze gespecialiseerde technici staan in voor de productie in onze goed uitgeruste werkplaats. Alle borden onderwerpen wij aan strenge testprocedures om de vereiste kwaliteit te waarborgen.

Vraag of samenwerking?