Laadpalen voor woning en bedrijf

WONING

Je wagen snel en veilig thuis opladen. Wij helpen je op weg. Wij kijken samen met jou welke laadpaal geschikt is voor jouw huis. Zodat ook jij snel en veilig je elektrisch voertuig kunt laden.

 

 

KANTOOR 

Tegen 2026 moeten alle bedrijfsvoertuigen elektrisch rijden. Daarom plaatsen steeds meer bedrijven eigen laadpalen. Wij bekijken op maat van het bedrijf welke laadpaal er best geïnstalleerd wordt.

Wilt u graag een laadpaal voor thuis of op kantoor? Decancq Group staat u bij om een laadpaal op maat te installeren. 

Wij hebben een laadpaal voor iedereen.

Naast het beheer en onderhoud van uw project kunnen we een waaier van diensten aanbieden, zoals 24/7 standby service.

Voor uw project kunnen wij in samenspraak een lichtplan opstellen. Voor zowel de binnen- als buitenverlichting kunnen wij u een mooi gamma voorstellen in verschillende materialen, designs en prijsklassen. Onze techniekers beheersen alle verlichtingstechnologieën tot in de puntjes en staan in voor een naadloze installatie

Decancq Group ontwerpt, produceert en installeert elektrische schakel- & verdeelborden voor industriële toepassingen. Onze gespecialiseerde technici staan in voor de productie in onze goed uitgeruste werkplaats. Alle borden onderwerpen wij aan strenge testprocedures om de vereiste kwaliteit te waarborgen.

Vraag of samenwerking?