Astrid indoordekking

Eén afzonderlijk digitaal netwerk voor alle hulp- en veiligheidsdiensten : A.S.T.R.I.D. is een communicatieplatform dat hulpdiensten in staat stelt met elkaar te communiceren.

Werd de ASTRID dekking recent verplicht in uw onderneming? Decancq Group staat u bij om dit project te realiseren. Wij werken in samenspraak een plan uit en staan in voor de uivoering conform de radiodekkingswetgeving.

Naast het beheer en onderhoud van uw project kunnen we een waaier van diensten aanbieden, zoals 24/7 standby service.

Voor uw project kunnen wij in samenspraak een lichtplan opstellen. Voor zowel de binnen- als buitenverlichting kunnen wij u een mooi gamma voorstellen in verschillende materialen, designs en prijsklassen. Onze techniekers beheersen alle verlichtingstechnologieën tot in de puntjes en staan in voor een naadloze installatie

Decancq Group ontwerpt, produceert en installeert elektrische schakel- & verdeelborden voor industriële toepassingen. Onze gespecialiseerde technici staan in voor de productie in onze goed uitgeruste werkplaats. Alle borden onderwerpen wij aan strenge testprocedures om de vereiste kwaliteit te waarborgen.

Vraag of samenwerking?