Decancq Group : Electrical Engineering

Decancq Group is een familiale onderneming gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van elektrische voorzieningen in winkels, bedrijfspanden, magazijnen en industriële gebouwen. Firma Decancq werd reeds in 1981 door Paul Decancq opgericht en wordt op vandaag geleid door de 2e generatie Bjorn, Dave en Fleur Decancq.

Sinds de verhuis naar het industriepark te Izegem in 2012 heeft Decancq Group zich verder weten te professionaliseren. De huidige locatie biedt nu plaats aan vergaderruimten voor projectbespreking, ruime stockagemogelijkheden en technische ruimten voor oa bordenbouw en werkvoorbereiding. Flexibiliteit, service en vakbekwaamheid vormen de kernwoorden bij Decancq Group. Er wordt gestreefd naar kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Om dit te bereiken worden er door het gehele team permanente bijscholingen gevolgd, waarbij er eveneens veel belang wordt gehecht aan multidisciplinaire samenwerking.

Het team van Decancq heeft reeds jaren ervaring in elektriciteit en automatisatie en is hierdoor uw ideale partner voor elk project, klein of groot. Ze proberen u bij te staan vanaf de ontwerpfase, verzorgen de werfopvolging en leveren as-built dossier af wanneer nodig. Door hun gevarieerde klantengroep weet Decancq Group u steeds te verrassen met een individueel voorstel.